ANADA A L'AUDITORI


Aquest mes de Febrer hem programat una sortida per el dia 12 al Auditori, dintre el programa Atrapa Cultura, que ens permet assistir a les activitats culturals de la Ciutat a preus assequibles. 




Sala 1 Pau Casals


Un concert de la Banda Municipal de Barcelona dirigit per Salvador Brotons apte per a tots els públics que vol apropar la música d'una manera diferent. Una proposta “Bandàlica” (en el sentit més lúdic de la paraula) feta a mida per l'ocasió.
Amb la participació especial de l'actriu còmica Lloll Bertran servirem un reguitzell de danses en un format sorprenent i innovador.
No us podem explicar què passarà perquè hi ha tota una sèrie d'elements sorpresa que volem mantenir en secret.
El que sí que us avancem és que Lloll Bertran no cantarà cap cançó, ni ballarà, ni farà cap monòleg, ni prepararà una paella, ni recitarà un poema, ni explicarà un conte amb titelles...
Us podem assegurar que ens farà riure, això sí. Música, misteri, poesia, colors, humor i tendresa en un concert teatralitzat inèdit.
Intèrprets
    BANDA
     MUNICIPAL DE BARCELONA
    Salvador
     Brotons, direcció
    Lloll
     Bertran, actriu.

Comentaris

  1. La sortida a l'Auditori del dijous dia 12, a l'espectacle Bandalismes , va ser tant un èxit de participació de companyes, com de l'espectacle. La LLoll va demostrar que és una còmica excepcional. Es tractava de compaginar la música clàssica amb l'humor, i el resultat excepcional, els aplaudiments eren constants de tot el públic que omplia l'Auditori. Nosaltres vam sortir agraïdes per haver-nos donat l'ocasió de gaudir d'aquest espectacle.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada